Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 13-19 septembrie ca să atragi fericirea

Horoscop saptamanal pentru perioada 13-19 septembrie. Afla la ce trebuie sa renunti pentru a atrage fericirea in viata ta in functie de semnul zodiacal in care te-ai nascut.

Horoscop Capricorn

Trebuie să renunți la dorința de a controla viețile oamenilor

Fiecare persoană trăiește așa cum își dorește. Fiecare persoană își alege propriul drum în viață. În loc să încerci să îi controlezi pe alții, încearcă să îți îndrepți atenția asupra ta: ce poți îmbunătăți? Cum îți poți schimba viața? Ce poți face pentru a fi și mai fericită? Răspunde-ți la aceste întrebări și începe să acționezi.

Horoscop Vărsător

Trebuie să renunți să mai lupți împotriva destinului

Ești mai tot timpul dornică de schimbări, de transformări. Te sperie rutina și faci tot posibilul să ieși din zona de confort și să schimbi traseul drumului tău în viață cât mai des cu putință. Însă făcând asta nu îi mai permiți Universului să își joace cartea și ajungi să lupți împotriva propriului destin. Fă un pas în spate și învață să te lași purtată de val.

Citește și:

Horoscop Pești

Trebuie să renunți la reguli

În această săptămână ar fi bine să îți demonstrezi că îți place și adrenalina. A venit momentul să renunți la reguli și să faci ceva diferit cu viața ta. Dă-ți seama cine ești cu adevărat, ce îți dorești de la viitor, unde vrei să fii și luptă pentru visurile tale. Îndrăznește să faci ceva diferit.

foto main yuliacorreal, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.