Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 13-19 septembrie ca să atragi fericirea

Horoscop saptamanal pentru perioada 13-19 septembrie. Afla la ce trebuie sa renunti pentru a atrage fericirea in viata ta in functie de semnul zodiacal in care te-ai nascut.

Horoscop Balanță

Trebuie să renunți să mai crezi că fericirea ta depinde de alte persoane

Ești fericită cu tine însăți. Nu ai nevoie de nimeni care să vină în viața ta și să te completeze pentru că tu ești deja întreagă. Învață să te iubești necondiționat, să îți umpli viața cu lucruri frumoase, să faci ce îți dorești și să aduci fericire sinceră și pură în momentul prezent.

Horoscop Scorpion

Trebuie să renunți să te mai iei după alți oameni

Nu te mai lăsa influențată de nimeni, tu știi cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi fericită cu adevărat. A venit momentul să crezi în tine, să îți asculți intuiția și să te lași condusă după cum îți dictează sufletul. Ești pe drumul cel bun, crede-mă, și în scurt timp lucrurile se vor schimba în bine.

Citește și:

Horoscop Săgetător

Trebuie să renunți la ideea de a avea o viață perfectă

Absolut nimeni din această lume nu are o viață perfectă. De ce ți-ai dori perfecțiune când aceasta nici măcar nu există? Acceptă viața pe care o ai, trăiește-o cu cu entuziasm, cu fericire și învață să te bucuri de fiecare lucru mărunt și de fiecare clipă în care sufletul îți este fericit.

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.