Setari Cookie-uri

Luna Nouă în Balanță de pe 6 octombrie ne învață că iubirea este singura care contează. Sfatul Universului pentru zodii 

Luna Nouă în Balanță de pe 6 octombrie este prima lună nouă a toamnei 2021 și marchează începutul călătoriei noastre prin a doua jumătate a anului astrologic. Acum este momentul să ne liniștim, să fim confortabili cu oamenii din jurul nostru și să ne adâncim în profunzimea sufletului. 

O Lună Nouă în zodia Balanță răsare pe cer și vine pentru a ne ajuta să ne salvăm relațiile, să ne vindecăm prin iubire și să ne concentrăm doar pe ce contează cu adevărat. Această Lună Nouă va fi puternic influențată de energia lui Marte, a lui Mercur și a lui Saturn, așa că Universul ne sfătuiește să ne pregătim intențiile și să facem din octombrie o lună cu adevărat magică.

Această Lună Nouă este prima lună nouă a toamnei 2021 și marchează începutul călătoriei noastre prin a doua jumătate a anului astrologic. Acum este momentul să ne liniștim, să fim confortabili cu oamenii din jurul nostru și să ne adâncim în profunzimea sufletului.

Când se va întâmpla Luna Nouă: pe 6 octombrie 2021, la ora 14:05.

Cât timp vom simți influența Lunii Noi: avem la dispoziție 48 de ore pentru a profita de energia divină a Lunii.

Citește și:

Luna Noua in Balanta

foto Romolo Tavani, Shutterstock

Iată care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop Berbec

Ieși din zona de confort!

Această Lună Nouă îți oferă șansa de a începe noi obiceiuri și ritualuri dedicate înțelegerii și aprofundării relațiilor cu oamenii din jurul tău. În cazul în care ai de luat decizii importante, alege să privești în interiorul tău și să te lași condusă de intuiție.

Horoscop Taur

Fă-ți ordine în gânduri și în visuri.

Această perioadă este una foarte bună pentru a face exerciții de manifestări deoarece Luna Nouă îți permite să te conectezi la noi începuturi. Energia din Univers este incredibilă și îți aduce entuziasmul de care ai nevoie pentru a lupta pentru ceea ce îți dorești.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Permite-i Lunii Noi să te ajute.

Treci printr-o perioadă în care te simți puțin confuză cu privire la deciziile pe care trebuie să le iei pentru următoarea perioadă. Nu te grăbi și încearcă să ai răbdare, să analizezi situația în care te afli și să îți dai seama ce vrei de la viitor. Soarele și Luna se reunesc pentru a te ajuta, a te inspira și a aduce lumină în viața ta.

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.