Setari Cookie-uri

Luna Nouă în Balanță de pe 6 octombrie ne învață că iubirea este singura care contează. Sfatul Universului pentru zodii 

Luna Nouă în Balanță de pe 6 octombrie este prima lună nouă a toamnei 2021 și marchează începutul călătoriei noastre prin a doua jumătate a anului astrologic. Acum este momentul să ne liniștim, să fim confortabili cu oamenii din jurul nostru și să ne adâncim în profunzimea sufletului. 

Horoscop Rac

Nu-ți fie teamă să îți deschizi sufletul.

Universul îți permite în această perioadă să fii sinceră cu oamenii din jurul tău, să renunți la măști și să vorbești fără perdea despre ce simți, despre emoțiile și stările tale. Această perioadă te va ajuta să creezi legături profunde cu oamenii la care ții.

Horoscop Leu

Lucrează mai mult la relațiile personale.

Luna Nouă de pe 6 octombrie vrea să vadă conexiuni profunde între tine și oamenii din jurul tău. Ai ocazia să te eliberezi de taskurile profesionale și să încerci să petreci mai mult timp cu membrii familiei și cu partenerul de cuplu. Rezolvi probleme serioase din relațiile personale.

Horoscop Fecioară

Privește către viitor.

Nu mai este nimic în trecut. A venit momentul să te concentrezi asupra lucrurilor care contează cu adevărat. Închide acest capitol dureros și mergi mai departe cu viață ta. Permite-i Lunii Noi să te ajute să îți vindeci sufletul.

Citește și:

Horoscop Balanță

Setează-ți obiective importante.

Profită de această perioadă și ia-ți puțin timp pentru a face o analiză a obiectivelor pe care vrei să le atingi în următoarele șase luni. Însă nu te concentra doar pe viața profesională, ci și asupra relațiilor în care vrei să investești multă iubire.

Horoscop Scorpion

Fă ordine în relațiile personale.

A venit momentul să îți îndrepți atenția asupra legăturilor pe care le ai cu oamenii din jurul tău. Trebuie să îți dai seama care sunt relațiile esențiale pentru ține astfel încât să te poți elibera de cele toxice și să creezi mai mult loc pentru cele care contează cu adevărat.

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.