Setari Cookie-uri

Luna Nouă în Balanță de pe 6 octombrie ne învață că iubirea este singura care contează. Sfatul Universului pentru zodii 

Luna Nouă în Balanță de pe 6 octombrie este prima lună nouă a toamnei 2021 și marchează începutul călătoriei noastre prin a doua jumătate a anului astrologic. Acum este momentul să ne liniștim, să fim confortabili cu oamenii din jurul nostru și să ne adâncim în profunzimea sufletului. 

Horoscop Săgetător

Profită de puterea magică a Universului.

Tu rezonezi enorm de mult cu această Lună Nouă. Puterea pe care o ai în următoarele zile este perfectă pentru a crea cele mai minunate experiențe. Nu-ți fie teamă să ieși din zona de confort și să trăiești cu adevărat.

Horoscop Capricorn

Ai nevoie de stabilitate în viața ta.

Ai ajuns în acel punct în care nu mai vrei să experimentezi. Îți dorești foarte mult să faci ordine în viața ta astfel încât să poți începe un nou capitol. Profită de magia Lunii Noi pentru a îți stabili intențiile.

Horoscop Vărsător

Nu-ți fie teamă să spui ce gândești.

A venit momentul să vorbești deschis despre ceea ce simți - doar așa vei reuși să construiești relații mature, sincere și serioase cu oamenii din jurul tău. Nu-ți fie teamă să renunți la masca de om puternic și să să îți arăți vulnerabilitatea.

Citește și:

Horoscop Pești

Permite-i Universului să te vindece.

Indiferent de ce trăiești în această perioadă, Luna Nouă îți va oferi ocazia de a aduce magie în relațiile tale. Energia terapeutică a Universului îți va vindeca rănile trecutului și te va ajuta să fii din nou bine și să te bucuri de viață și de toate surprizele prezentului.

foto main Mia Stendal, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.