Setari Cookie-uri

Din 23 octombrie Soarele intra in Scorpion. Sfatul Universului pentru fiecare zodie in parte

Pregatite pentru schimbari masive in Univers si, implicit, in vietile noastre? Din 23 octombrie Soarele paraseste zodia Balanta si intra in Scorpion. 

Horoscop Leu

Urmatoarea perioada va aduce o sensibilitate sporita in viata ta; trebuie sa inveti sa ai mai multa grija de tine, de inima ta si sa iti hranesti sufletul cu ganduri frumoase. Indreapta-ti atentia asupra afirmatiilor pozitive si fa lucruri care te ajuta sa ai incredere in tine.

Horoscop Fecioara

Creativitatea este o modalitate excelenta de a renunta la emotiile dificile. Nu iti mai face atat de multe griji cu privire la ce urmeaza sa se intample; concentreaza-te asupra momentului prezent si gaseste metode de a il face special si de a aduce fericire in viata ta.

Horoscop Balanta

In aceasta perioada vrei sa iesi din zona de confort si sa lupti mai mult pentru ceea ce iti doresti. Te concentrezi cu tot sufletul tau asupra emotiilor pe care le simti si incerci sa faci tot posibilul sa aduci fericirea si linistea in viata ta.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Ar putea parea evident, insa exista un motiv si mai mare pentru care Universul pregateste surprize interesante pentru tine, draga mea nascuta in zodia Scorpion. Marte si Mercur vor fi in semnul tau in cea mai mare parte a acestui sezon. Toata aceasta energie a Scorpionului aduce conversatii intense, multa motivatie bazata pe intuitie si impulsuri puternice pentru a face schimbari masive pe toate planurile.

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.