Setari Cookie-uri

Din 23 octombrie Soarele intra in Scorpion. Sfatul Universului pentru fiecare zodie in parte

Pregatite pentru schimbari masive in Univers si, implicit, in vietile noastre? Din 23 octombrie Soarele paraseste zodia Balanta si intra in Scorpion. 

Horoscop Sagetator

In urmatoarele saptamani Universul te sfatuieste sa incerci sa iti deschizi inima astfel incat sa permiti dragostei sa intre in viata ta. Renunta la toate zidurile pe care le-ai construit in jurul tau de teama de a nu mai fi ranita si invata sa iubesti din nou. Te asteapta o perioada cu adevarat speciala.

Horoscop Capricorn

In timp ce Venus, planeta guvernata de semnul Scorpion, se muta in zodia ta in aceasta luna, este posibil ca starea de spirit sa ti se schimbe foarte des in urmatoarele saptamani. Vei duce lupte mari cu emotii contradictorii in acest sezon - Scorpionul te va incuraja sa simti lucrurile mai profund si mai senzual, Venus in Capricorn iti va ingreuna taskurile pe care vrei sa le faci pe planul romantic.

Horoscop Varsator

Poti face fata marilor emotii care ar putea sa iti conduca gandurile. Cum? Cu multa rabdare. Nu te lasa influentata de nimeni, incearca sa nu grabesti nicio decizie si sa nu faci nicio schimbare brusca. Analizeaza cu atentie fiecare detaliu pentru a iti dai seama daca vrei cu adevarat sa mergi in acea directie.

Citește și:

Horoscop Pesti

Ca semn al apei, vei simti energiile Scorpionului destul de intens. Este posibil ca in urmatoarele saptamani sa te simti atrasa foarte mult de spiritualitate. De asemenea, vrei sa te cunosti mai bine, sa te redescoperi, sa petreci timp cu tine si sa iti dai seama ca resunt pasiunile si dorintele tale, ce te face fericita si ce iti doresti de la viitor.

foto main Masterlevsha, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.