Setari Cookie-uri

Ce zeita esti si care este super puterea ta in functie de semnul zodiacal in care te-ai nascut

Te-ai intrebat vreodata care zeita te-ar putea reprezenta cel mai bine? Cu ajutorul astrologiei vei afla astazi raspunsul la aceasta intrebare. 

Semnele astrologice au propriile trasaturi si caracteristici, la fel ca zeitele mitologiei. Lumea mitologiei gazduieste zei, zeite, monstri, razboaie, lumina, dragoste si numeroase povesti cu final fericit. Miturile sunt raspandite in fiecare cultura din intreaga lume si, chiar si astazi, aceste mituri ne pot umple spiritele si ne pot inspira cu morala basmelor lor.

Zeii si zeitele sunt subiecte fascinante. Te-ai intrebat vreodata care zeita te-ar putea reprezenta cel mai bine? Cu ajutorul astrologiei vei afla astazi raspunsul la aceasta intrebare.

Sa aruncam impreuna o privire la zodii si sa dezvaluim zeitele lor interioare.

Ce zeita esti si care este super puterea ta in functie de semnul zodiacal in care te-ai nascut

Berbec

Daca esti nascuta in zodia Berbec inseamna ca esti o fire foarte indrazneata, curajoasa si puternica. Stii sa lupti pentru ceea ce crede sufletul tau si pentru a trai viata pe care ti-o doresti.

Citește și:

Zeita care iti reprezinta cel mai bine zodia este Freya. Freya a fost o printesa razboinica din partea nordica, cunoscuta pentru puterea ei incredibila. Si-a stabilit propriile limite si s-a asigurat ca nimeni nu le depaseste, cerand respect si dreptate. Permite-i acestei razboince neinfricate sa te ajute sa te conectezi cu puterea ta incredibila de a te ridica in fata tuturor.

berbec zeita freya foto Mari Dandelion, Shutterstock

Taur

Semnul tau este condus de Venus, planeta iubirii. Prin urmare, zeita cunoscuta pentru iubirea ei nemarginita este Afrodita, o zeita plina de femininate, iubitoare de viata si cu gusturi rafinate.

Afrodita este o zeita care apreciaza frumusetea si raspandeste dragoste in jurul ei. Atunci cand te confrunti cu probleme concentreaza-te pe energiile si emotiile pozitive asociate cu toate lucrurile frumoase, iar solutia cea mai potrivita va aparea din interior.

Citește și:

Gemeni

Spiritul tau incredibil si sinele tau sunt rareori in razboi; tu locuiesti intr-un spatiu misterios intre aceasta lume si lumea pe care vrei sa o creezi. Zeita care te reprezinta cea mai bine este Iris, zeita din mitologia greaca care leaga taramul pamantenilor de cer.

Iris, mesagerul curcubeului, leaga oamenii de zei si de zeite intr-un mod prin care le permite sa comunice si sa impartaseasca idei. Aceasta zeita minunata vrea sa te ajute sa cauti inspiratie in Univers, presarand praf de stele in tot ceea ce faci.

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.