Setari Cookie-uri

Ce zeita esti si care este super puterea ta in functie de semnul zodiacal in care te-ai nascut

Te-ai intrebat vreodata care zeita te-ar putea reprezenta cel mai bine? Cu ajutorul astrologiei vei afla astazi raspunsul la aceasta intrebare. 

Rac

Capacitatea ta naturala de a iubi si de a avea grija de cei din jru este un adevarat dar divin. Oferi dragoste nemarginita, pura, adevarata, esti loiala celor dragi si intotdeauna dispusa sa oferi o mana de ajutor. Zeita care iti reprezinta cel mai bine zodia este Hathor; ea face parte din mitologia egipteana si este zeita muzicii, a bucuriei si a iubirii.

Natura intuitiva si plina de compasiune a zeitei Hathor este perfecta pentru tine, o fire iubitoare si loiala.

Leu

Daca esti nascuta in zodia Leu, inseamna ca esti o fire calda si plina de dragoste. Stralucesti din toate punctele de vedere si asta deoarece semnul tau este condus de Soare. Zeita Eos este perfect in acord cu fiinta ta.

Eos era o zeita a Soarelui, al carei car tras de cai inaripati stralucea in timp ce calatorea pe cer in fiecare zi. Permite-i aurei divine a lui Eos sa curga prin tine si sa te ajute sa impartasesti zambete si fericire cu fiecare pas pe care il faci in viata.

Citește și:

zodia leu zeita eos foto A StockStudio, Shutterstock

Fecioara

Tu emani puritate prin toti porii; esti o fire sensibila, care are multa iubire de oferit. Iti place sa ajuti oamenii si sa impartasesti lectii importante cu ei astfel incat sa ii convingi sa isi traiasca cat mai frumos cu putinta viata. Zeita care iti reprezinta cel mai bine zodia este Aestrea, zeitatea virgina a inocentei si a puritatii.

Permite-i acestei zeite sa te ajute sa iti dai seama care este drumul tau in viata, sa iti arate cat de importanta este rabdarea si sa readuca linistea in sufletul tau.

Balanta

In timp ce zeita Venus poate parea alegerea evidenta, zodia Balanta este mai degraba asociata cu zeita Isis, mama lui Horus, zeul cerului. Energia ta este echilibrata si armonizata estetic. Apreciezi frumusetea la un nivel la care multi altii nu o fac si pui dreptatea mai presus de orice.

Citește și:

Isis este zeita care restabileste echilibrul vietii. Isis este plina de intelepciune si creativitate si te poate ajuta sa patrunzi mai adanc in sufletul tau interior in care ai ocazia sa gasesti adevarate comori.

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.