Setari Cookie-uri

Ce zeita esti si care este super puterea ta in functie de semnul zodiacal in care te-ai nascut

Te-ai intrebat vreodata care zeita te-ar putea reprezenta cel mai bine? Cu ajutorul astrologiei vei afla astazi raspunsul la aceasta intrebare. 

Varsator

Chiar daca semnul tau este cunoscut pentru faptul ca poarta un ulcior cu apa, acesta este, de fapt, guvernat de elementul Aer. Zeita care iti reprezinta cel mai bine zodia este Dodola, o zeita de origine slava care stapaneste aerul, vantul, ploile si furtunile.

Se credea ca Dodola crea ploaia in timp ce mulgea vacile pe care le tinea in ceruri, inspirand creativitate si inovatie. Dodola era cea la care pamantenii se rrugai in vremuri de seceta. Asadar, cand simti ca ti-a secat putul de idei, o poti chema pe Dodala sa aduca ploaie plina de inspiratie asupra ta.

zodie varsator zeita dodola foto conrado, Shutterstock

Pesti

Esti o fire care imbratiseaza emotia, simplitatea, viata adevarata. Zeita care iti reprezinta cel mai bine zodia este Yemaya, zeita africana a apelor, cunoscuta si sub numele de Mama Marii. Yemaya este vazuta uneori ca o sirena care traverseaza apele intuitiei si ale creativitatii.

Citește și:

Yemaya patrunde in taramurile misterului. Permite-i sa te inspire la actiune astfel incat sa iti transformi visurile in realitate. Invata de la Yemaya si vei deveni una cu valurile propriei intuitii.

foto main Ironika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.