Setari Cookie-uri

Ce zeita esti si care este super puterea ta in functie de semnul zodiacal in care te-ai nascut

Te-ai intrebat vreodata care zeita te-ar putea reprezenta cel mai bine? Cu ajutorul astrologiei vei afla astazi raspunsul la aceasta intrebare. 

Scorpion

Esti o fire foarte misterioasa, sigura pe ea, dornica de a isi trai viata si de a se bucura de fiecare clipa. Esti reprezentata de zeita Selket - zeita egipteana care ii ajuta pe cei care treceau de pe acest taram pe taramul celalalt sa isi parcurga drumul in pace.

Conexiunile ei cu iubirea, transformae, viata si moartea ii dau puteri incredibile. Permite-i sa te ajute sa gasesti forta intensa din interiorul tau pentru a iti indeplini visurile si dorintele.

Sagetator

Optimismul Sagetatorului rezoneaza cel mai profund cu Rhiannon, zeita celita a zanelor. Rhiannon a fost o zeita neinteleasa, stare cu care banuiesc ca te identifici destul de bine. Se spune ca ea s-a nascut in timpul primului rasarit al Lunii si a condus incercand sa transforme, sa ofere intelepciune, magie si frumusete vietii.

La fiecare pas pe care il facea era insotita de un stol de pasari cantatoare. Gandeste-te la ideile si obiectivele tale ca la acele pasari cantatoare care te urmeaza, sunt in spatele tau si te inspira pe drumul pe care mergi.

Citește și:

foto Ironika, Shutterstock

Capricorn

Semnul Capricornului este guvernat de pamant si, ca atare, esti o fire sensibila, atasata de natura. Putem spune chiar ca esti una cu natura. Persefona, zeita din mitologia greaca, este cea care iti reprezinta cel mai bine zodia.

Persefona te poate ajuta sa te aliniezi mai bine cu natura si sa iti imbogatesti relatia cu Mama Natura, care iti ghideaza calea si te ajuta sa ai mintea limpede, ferita de toate energiile negative din Univers.

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.