Setari Cookie-uri

Luna decembrie este doar despre vindecare. Ce inseamna numarul 12 in numerologie si cum iti influenteaza zodia

Nu trebuie sa ne mai facem griji pentru ce nu am facut in aceste 11 luni din 2021. Este momentul sa imbratisam energia Universului si sa ne eliberam de tot ce nu ne mai serveste astfel incat sa ne pregatim de un nou inceput. In luna decembrie suntem intr-o etapa cruciala a calatoriei noastre. Este sfarsitul unui capitol si pregatirea pentru urmatorul, pentru un nou inceput, pentru o noua viata.

Leu

In luna decembrie esti in conexiune directa cu Universul. Acum este momentul sa te eliberezi de toata energia negativa din jurul tau, sa iti cureti sufletul si sa primesti in inima ta energia divina. Lucruri minunate urmeaza sa ti se intample.

Fecioara

Pentru tine luna decembrie inseamna o analiza detaliata a tuturor lucrurilor care s-au intamplat in acest an. In aceasta perioada trebuie sa pui in balanta lucrurile bune si rele, sa iti inveti lectiile si sa iti continui viata cu speranta si iubire in suflet.

Balanta

In luna decembrie preiei controlul asupra vietii tale astfel incat sa poti face schimbarile importante pentru tine. Stii ca esti acolo unde trebuie sa fii, trebuie doar sa faci pasul cel mare in transformarea vietii. Fii curajoasa!

Scorpion

Universul iti aduce o energie plina de compasiune ce iti permite sa gasesti echilibrul si sa combini acea energie a intelegerii intuitive cu asumarea conducerii si initiativei pentru tine. Propriile obiective sunt cele care conteaza cel mai mult.

Citește și:

Sagetator

In luna decembrie Universul iti spune sa iti amintesti ca primesti ceea ce oferi. Asadar, incearca sa iti dai seama ce trimiti in Univers astfel incat sa primesti fix ce ai nevoie. Acum este momentul sa faci cateva schimbari pe plan personal care te vor ajuta sa readuci linistea in viata ta.

Capricorn

In luna decembrie Universul iti spune sa iti amintesti sa vezi ambele parti ale unei situatii, nu doar ceea ce este convenabil pentru tine. Schimbarile pe care vrei sa le faci mai pot astepta. Bucura-te de linistea care se instaleaza in viata ta.

Varsator

Universul iti spune ca poti fi o lumina calauzitoare si de ajutor pentru oamenii din jurul tau. De asemenea, uita de rezolutiile pe care le-ai inceput in primele zile sau saptamani ale acestui an pentru a face loc unora noi.

Pesti

Luna decembrie poate fi una magica pentru tine daca faci un pas in spate si sa ii permiti destinului sa se intample. Invata ca nu poti controla tot ce iti doresti si bucura-te de calatorie pentru ca este una cu adevarat speciala.

Citește și:

foto main Vladimir Melnikov, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.