Setari Cookie-uri

4 lectii de invatat de la cineva care si-a indeplinit obiectivele de fitness si sanatate anul trecut

Esti hotarata si motivata sa ajungi acolo unde ai visat intotdeauna?

Sfaturi despre cum sa iti indeplinesti toate obiectivele gasesti absolut oriunde ai cauta. Online, la persoanele apropiate, ba chiar si la necunoscutii care le ofera in mod gratuit. Poate pe unele deja le-ai incercat, insa fara succes in anii trecuti.

Totusi, esti curioasa ce a functionat, in mod real, pentru cineva care chiar a reusit sa ajunga acolo unde vrei si tu sa fii. Iata ce a facut cineva care a reusit atingerea obiectivelor de fitness si de sanatate anul trecut!

1. Pregatirea ingredientelor in loc de prepararea meselor

Daca ai avut ca scop o alimentatie mai sanatoasa, cu siguranta ai auzit despre meal prep. De fapt, suntem sigure ca ai si incercat sa iti prepari in avans mesele, pentru a evita tentatiile dulci si fast food-ul. Nu a mers prea bine, nu-i asa?

Madeline Galassi, editor The Every Girl, povesteste ce a ajutat-o pe ea sa isi regleze dieta si sa manance, intr-adevar, mai sanatos si mai echilibrat. Este vorba despre pregatirea ingredientelor. Aceasta spala legumele imediat dupa ce se intoarce de la cumparaturi, le portioneaza si le asaza in recipiente separate. Astfel, le are mereu la indemana indiferent ce vrea sa gateasca.

Citește și:

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.