Video: Fructe, fresh sau smoothie. Cum e mai sănătos?

Video: Fructe, fresh sau smoothie. Cum e mai sănătos?

O întrebare pe care o primesc foarte des: Sunt sucurile sau smoothieurile sănătoase?

Multe persoane găsesc potrivit să consume fresh-uri drept prim pas al stilului de viață sănătos. Privind către această decizie cu bolul meu de fructe într-o mâna și cu cel de salată în cealaltă, nu pot să nu mă întreb "De ce?". Retail jobs

Sigur, răspunsul este evident: Suntem prost informați, avem prea multe surse de documentare și nu toate bune.

Așadar, vă propun ca astăzi să facem lumină asupra unui subiect extrem de simplu și totuși frecvent înțeles greșit: cum este mai bine să consumăm fructele? Ca atare (ghici ciupercă...), sub formă de fresh sau smoothie?

Sigur că forma cea mai bună în care putem consumă fructele este în matricea în care le-a proiectat natura. Un fruct este ideal atunci când are coajă, fibră și, desigur, zahărul natural lăsat oamenilor spre delectare - fructoza.

Atunci când decidem să aruncăm primele două ingrediente, sărăcim acest aliment de două dintre cele mai prețioase componente și obținem fresh-ul. Singur că nici freshul nu este, așa cum se zvonește, apă cu zahăr. Asta pentru că el păstrează micronutrientii și fitonutrientii prețioși din fructul natural. Deci asemănarea cu zahărul gol este exagerată.

Smoothie-ul pe de altă parte, păstrează toate proprietățile fructului cu o condiție complet imprevizibilă. Te invit să aflii despre ce este vorba în video dedicat acestui subiect!

Photo by Claudia Soares on Unsplash

Articole video recomandate

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri