Setari Cookie-uri

10 sfaturi care te ajută atunci când ai o relație la distanță

Iubirea nu cunoaște limite. Iubirea apare indiferent de loc, indiferent de perioadă. Și, culmea, se mai întâmplă și să ne îndrăgostim uneori de o persoană total diferită de ce știam noi că ne place. Așa este iubirea... plină de surprize.

Cu multe surprize vine și o relație la distanță. Pe cât de frumoasă este iubirea, pe atât de dureros este dorul pentru persoana de care te-ai îndrăgostit și care se află la mare distanță. Dincolo de asta, când ai o relație la distanță ești supusă celui mai mare test al dragostei și nu numai. Îți sunt puse la încercare toate stările, voința, răbdarea, înțelegerea, etc. Și, bineînțeles, îți este testată iubirea.

Sunt prea puțini cei care rezistă într-o relație la distanță, cei care acceptă un asemenea sacrificiu și sunt dispuși să accepte până ce plantele se vor alinia și îi vor aduce aproape unul de celălalt.

Relatie la distanta

Sunt de părere că cele mai multe relații la distanță se leagă vara, de Revelion și în vacanță. Vara ne îndrăgostim de un străin venit de peste mări și țări ca să se bucure de litoralul românesc, de Revelion ne îndrăgostim de un tip din Cluj venit să se distreze în Bucureștiul care nu doarme niciodată, iar în vacană, când plecăm noi peste mări și țări, ne îndrăgostim de tipul de la bar și care a promis să vină să ne viziteze țara.

Citește și:

Orice tip de relație la distanță ai avea, cred că este bine să citești următoarele mici sfaturi dacă vrei ca povestea voastră de dragoste să dureze mult și să fie cu adevărat frumoasă.

1. Profitați la maxim de tehnologie. Nu este un secret faptul că fără tehnologie relația voastră ar avea muult mai puține șanse de supraviețuire. Skype, Facetime, Whatsapp, Facebook Messenger... toate vă stau la dispoziție și vin în ajutorul vostru ca să vă iubiți mult și bine. Mai mult, puteți chiar adormi împreună ca și când ați fi unul lângă celălalt.

2. Stabiliți un ritual/o rutină. Spre exemplu, diminețile vi le începeți cu un mesaj de "Bună dimineața" și seara nu adormiți fără să vă spuneți "Noapte bună". Aceste obiceiuri oferă un sentiment de stabilitate și consecvență.

Citește și:

3. Fiți la curent cu planurile de viitor. Chiar dacă nu sunteți unul lângă celălalt și nu puteți face prea multe împreună, indicat este să vă informați unul pe celălalt în ceea ce privește planurile de viitor. Dacă pleci la mare pentru doua zile cu cele mai bune prietene, lasă-l și pe el să știe acest lucru. Va înțelege mai ușor de ce nu i-ai răspuns imediat la mesaj. De asemenea, vorbiți despre planuri de viitor împreună, astfel încât să vă asigurați amândoi că relația voastră este de durată.

4. Vorbiți din când în când despre sentimentele pe care le aveți. Și când spun sentimente mă refer atât la ce simțiți unul pentru celălalt, cât și la ce sentimente vă încearcă cu privire la ce se întâmplă în viața voastră de zi cu zi. Construiți o conexiune emoțională între voi deschizându-vă sufletele. Comunicați cât mai mult!

Citește și:

5. Ascultați-vă cu atenție unul pe celălalt și acordați-vă atenția necesară. Nu toți suntem buni ascultători, dar atunci când te implici într-o relație la distanță, trebuie să înveți să faci asta. Ascultă-l cu atenție și acordă-i toată atenția. Asigură-te că atunci când vorbiți nu o să vă întrerupă nimeni.

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.