Setari Cookie-uri

10 sfaturi care te ajută atunci când ai o relație la distanță

Iubirea nu cunoaște limite. Iubirea apare indiferent de loc, indiferent de perioadă. Și, culmea, se mai întâmplă și să ne îndrăgostim uneori de o persoană total diferită de ce știam noi că ne place. Așa este iubirea... plină de surprize.

Sfaturi pentru o relatie la distanta

sursa foto: shutterstock/ by mlasaimages

6. Să vă cunoașteți programul zilnic. Cum spuneam mai sus, vă face bine să știți unul de celălalt, astfel încât dacă unul dintre voi este mai ocupat și celălalt vrea să vorbească, să nu se lase cu supărare pentru că nu se poate acorda atenția și timpul cuvenit.

7. Folosiți aplicațiile pe telefon sau jocurile pentru distracția în doi. Pentru cuplurile tipice, este important ca partenerii să aibă interese sau hobby-uri comune pe care le pot face împreună. Ca să se întâmple asta și în poveștile de iubire la distanță, folosiți-vă de aplicațiile mobile și jocurile în rețea pentru a petrece timp distractiv împreună.

8. Folosiți-vă de tehnologie pentru momentele intime în doi. Știu, sună puțin trist, dar când vine vorba de iubire, suntem în stare de orice pentru plăcerea proprie și a partenerului. Mesaje îndrăznețte, fotografii personale, o discuție pasională... profitați de toate astea.

Citește și:

9. Făceți-vă cadouri. Sunt gesturile mici care contează cel mai mult. Nu trebuie să vă faceți cadouri mari și costisitoare (mai ales că poate să fie scump transportul), ci sunt suficiente surprizele mici care să vă reamintească cât vă iubiți.

10. Fiți creativi. Nu vă limitați la aceste sfaturi. Fiecare dintre noi are propria personalitate și, în plus, voi vă cunoașteți mai bine unul pe celălalt încât să știți ce este de făcut. Găsiți lucrurile care considerați că ar funcționa în relația voastră și experimentați puțin. Construiți-vă singuri o legătură puternică.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By Anna Gerasko

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.