Setari Cookie-uri

Sfaturi de fericire/supraviețuire pentru un Crăciun în doi

Nu mai este o noutate, statisticile o dovedesc: foarte multe cupluri se despart înainte sau imediat după sărbătorile de iarnă. Cum se face că într-o perioadă în care ar trebui să ne bucurăm de magia Crăciunului, de timpul petrecut cu cei dragi, de momentele pline de bucurie și de iubire, totuși se întâmplă altceva și se ajunge la despărțire? De fapt, dincolo de atmosfera minunată pe care o așteptăm și o vedem promovată de mass-media, ei bine această perioadă este cu adevărat tensionată pentru un cuplu. Vă propunem câte sfaturi care să vă aducă fericirea în cuplu și să va ghideze către cel mai frumos Crăciun de până acum.

Programarea activităților plăcute

Dincolo de responsabilități, vizite și întrevederi cu oameni dragi, cadouri și mese festive, este bine ca cei doi să se concentreze și pe cuplu. Ce ar vrea să facă doar ei doi sau doar împreună cu copii lor, în strânsa lor familie? Un plan în care să programeze activități cât mai plăcute, să își ofere timp de a se reconecta unul la celălalt, de a simți romantismul din cuplu, de a-și împărtăși iubirea, grija, atenția.

Ieșiți din rutină

Poate cu fiecare sărbătoare din casele noastre ar trebui să facem ceva schimbat, să clădim noi amintiri, să scriem noi experiențe în viețile noastre. Așadar, și de aceste sărbători noutatea poate aduce acel vibe de care cuplul să aibă nevoie.

Poate schimbați o tradiție, poate plecați într-o excursie. În tot cazul ceva care să vă placă în alt mediu, în alte circumstanțe.

Citește și:

Să aveți cel mai frumos Crăciun de până acum!

Foto articol: 4 PM production/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.