Dar astazi iti vom demonstra cu exemple, cat de bine se incadreaza o textura precum pielea intr-un mix office. Pentru ca astazi ti-am pregatit trei tinute de purtat la job in care piesa de rezistenta o reprezinta pantalonii din piele.

1. Pantalonii din piele pot fi purtati in locul celor clasici, la dunga. Arata impecabil cu o camasa basic si un sacou cu taieturi masculine. Te sfatuim sa alegi in completare o geanta de mana, o pereche de botine si o bijuterie feminina – sa zicem o brosa atasata de camasa, sau de reverul blazerului.

Geanta: 479 lei; Brosa: 19,99 lei; Ghete: 129 lei

Colanti: 49 lei; Camasa: 149 lei; Sacou: 499 lei

2. Poti purta pantalonii din piele intr-un mix inspirat de tinutele studentilor americani, daca dress-code-ul nu e tocmai draconic. Ai nevoie de o bluza/camasa, pantofi cu calapod androgin si o jacheta Bomber sau de tipul College style. O geanta plic mare si un ceas minimal si tinuta de mers la birou e foarte chic.

Pantaloni: 199 lei; Bluza: 150 lei; Jacheta: 400 lei; Ceas: 464 lei; Pantofi: 269 lei

3. Pentru un stil feminin, pantalonii din piele pot iesi in evidenta cu o bluza fluida, ladylike, eventual cu jabou (foarte la moda in acest sezon!) si un cardigan cambrat, subtire, pana in talie. Adauga o bratara sau o pereche de cercei, o geanta de umar micuta si pantofi de tip pumps, cu tocul gros si esti gata de pecat la job!

Geanta: 295 lei; Pantofi: 99 lei; Cercei: 57,49 lei

Pantaloni: 220 lei; Bluza: 199 lei; Pulover: 551 lei

Sursa Foto Front Page: pixabay.com

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: