Setari Cookie-uri

Murmur by Andreea Badala

Andreea Badala a lucrat pentru Alexander McQueen, Richard Nicoll, Tata-Naka, Emilio de la Morena, Venera Arapu si Maria Lucia Hohan.


Estetica brandului
isi are radacinile in formele si contururile lenjeriei retro, mergand pe un fitting care sa accentueze feminitatea corpului. Pe de alta parte, formelor de lenjerie li se adauga elemente puternic geometrice, care amintesc de sistemele de harnasament folosite in sporturile extreme si de elemente ale vestimentatiei clasice barbatesti, in prim plan fiind camasa. Cele trei surse de inspiratie stilistica dau nastere unor articole vestimentare care corespund unor intensitati si stadii diferite ale manifestarii erotice feminine.

Colectia de primavara-vara 2011 porneste de la ideea de atingere si de memorie a momentului tactil, exploatand ca si imprimeu ideea de amprenta de identificare. TRACES include imprimeuri transformate, care iniţial au fost pictate manual de designer, fermoare utilizate la vestele de salvare, materiale precum bumbacul, matasea, pielea sau benzile elastice.

Rochiile sunt cele care pun cel mai mult corpul in evidenta, prin fitting si prin mici artificii estetice, menite sa accentueze simbolurile corpului feminin: bust, talie, solduri..Cu elemente clare de lenjerie si forme de harnasament, rochiile au cupe speciale realizate manual si sisteme de deschidere aproape ritualice, de la jartele, la siruri intregi de “mos si baba” sau fermoare “ascunse” in zone neasteptate.

Tricourile din bumbac au un ritual de dezbracare mult mai ... poetic. Articolele sunt perforate printr-o tehnica speciala, astfel incat la fiecare spalare si purtare sa se corodeze treptat, pentru ca pielea sa se intrevada tot mai mult, odata cu trecerea timpului. Tricoul “evolueaza”, dezvaluie numai odata cu trecerea timpului, simuland o cunoastere treptata a purtatorului, care se lasa descoperit lent, pas cu pas, ca intr-o relatie.

Murmur produce si o serie de accesorii, inspirate de sistemele de harnasament si menite pentru a fi purtate peste rochii, completand tinuta. Tot ele pot accesoriza direct pielea expusa a purtatoarei, intr-un joc elegant de boudoir.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.