Setari Cookie-uri

Elena Perseil: Hainele mele nu vor fi niciodata agresive

Elena Perseil este unul dintre designerii vestimentari care elogiaza silueta feminina prin creatii elegante, pline de rafinament. Isi promoveaza colectiile vestimentare atat pe podiumurile autohtone, cat si in marile magazine din Paris sau New York.

Elena Perseil Daca te simti bine cand folosesti aceste cuvinte inseamna ca ele iti apartin si fac parte din stilul tau de viata. Reprezinta armonia in care vrei sa traiesti. Insa, in armonia in care sunt, prin ceea ce transmit, prin hainele pe care le fac si prin orice alt mod de expresie, ma conectez la ce sunt. Cred foarte tare in lucrurile astea si chiar asa incerc sa traiesc.

7. Am revenit la meseria de designer. Care sunt principalele multumiri pe care vi le aduce?


Orice moment dificil isi pierde din intensitate cand stau sa ma gandesc la meseria mea. Ce bucurie pot avea cand fac asta! Deoarece nu fac decat sa ma gandesc si mai mult la mine, la client, la rochii, la targhetul meu, la ce e mai frumos. Nu fac lucrurile in viteza. Nu alerg intre trei mail-uri si doua intalniri. Pana la urma ce poate fi mai frumos decat sa revin la ce stiu eu sa fac cel mai bine si sa ma concentrez mai mult.

Acesta meserie este clar ceea ce mi-am dorit. Dar cred ca orice meserie as fi imbratisat, as fi facut-o cu drag. Mi-ar fi placut sa fiu si coregraf, sau dansator. Imi place sa si pictez, dar cred ca toate modurile de expresie imi plac. Am ales meseria de designer, deoarece in contextul respectiv mi-a fost cel mai la indemana. Dar consider ca fiecare, in orice meserie ar face isi poate gasi toate lucrurile astea importante despre care am vorbit.


Elena Perseil luxury 8. Cum s-ar defini creatia intr-o cariera de succes?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.