Setari Cookie-uri

Elena Perseil: Hainele mele nu vor fi niciodata agresive

Elena Perseil este unul dintre designerii vestimentari care elogiaza silueta feminina prin creatii elegante, pline de rafinament. Isi promoveaza colectiile vestimentare atat pe podiumurile autohtone, cat si in marile magazine din Paris sau New York.

Patru persoane au lucrat timp de doua zile in acelasi timp la coaserea si brodarea rochiei Stephany.

In linia casual EP. din colectia de iarna este un material care consider ca ma caracterizeaza foarte bine.

casual Elena Perseil Este vorba de o tesatura realizata dintr-o combinatie de lana cu matase foarte fina, usora dar care tine si de cald. Ca print are 4 elemente: fetita, care la vremea respectiva a insemnat pentru mine o intoarcere la radacini, o fundita, care inseamna eleganta, rafinamentul, moda, o floare care inseamna deschiderea si bininteles E P, care este prescurtarea brandului. Tot ce am realizat din acest material imi este foarte drag.

11. Carei femei i se adreseaza noua colectie?

Este tot timpul aceeasi. Un fel de femeie universala, care este si femeia corp si femeia suflet, dar si femeia aer. Este o femeie usoara si fluida, departe de a fi complexa, care este peste tot. Ma adresez acestei femei care exista peste tot printre noi, mai grasa, mai slaba, mai zambitoare, mai putin zambitoare, mai stresata, mai putin stresata.

12. Nu v-ati gandit vreodata sa parasiti Romania pentru o metropola celebra, poate o capitala faimoasa a modei?

M-am gandit mult timp care este casa mea si unde. Casa mea cred ca este in interior. Sunt aici pentru ca produc hainele aici, vin de aici si am prietenii aici, dar cred ca as putea sa fiu bine oriunde.

Un articol de Cristina Craciun













Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.