Setari Cookie-uri

Elena Perseil: Hainele mele nu vor fi niciodata agresive

Elena Perseil este unul dintre designerii vestimentari care elogiaza silueta feminina prin creatii elegante, pline de rafinament. Isi promoveaza colectiile vestimentare atat pe podiumurile autohtone, cat si in marile magazine din Paris sau New York.

Creatia este in fiecare moment important este sa o vezi. In spatele fiecarei creatii exista aceasta dragoste universala. Nu poti sa te conectezi creativ daca nu te conectezi din dragoste si invers. Este un drum natural care vine de la sine. In primul rand trebuie sa-ti placa de tine, trebuie sa-ti placa cine esti. Astfel, vei vrea mereu sa fii cel mai bun in meseria pe care ti-ai ales-o. Nu te separi de ceea ce faci, esti mereu in legatura cu tine. Trebuie sa-ti placa cine esti.

In meseria mea, drumul a fost altfel. Dinainte sa desenez prima rochie iubeam aceasta meserie. N-a trebuit sa fac un efort sa ma acomodez pentru ca iubesc ceea ce fac.

9. In calitate de designer vestimentar, cum ati colabora cu o clienta nehotarata care nu si-a gasit inca un stil definitoriu?

Bineinteles, incerc sa o ajut. Ma uit cu atentie la persoana pe care o am in fata. De asemenea, ma gandesc unde lucreaza, unde se duce cu acele haine, incerc sa descopar ce are nevoie. Categoric, ma uit si la forma corpului. Totul se intampla de la sine. Fac aceasta meserie de 20 de ani, asadar nu stau sa ma gandesc prea mult.

Elena Perseil casual Ma intereseaza in mod special sa ii fie pus in valoare sufletul, ceea ce are mai pretios. Pe langa frumusetea fizica, incerc sa ii subliniez frumuestea interioara. Cateodata incerc sa nu merg in sensul clientului. Daca de exemplu, ii plac rochiile roz, stranse pe corp, incerc sa ii deschid o usa noua. Ii propun o rochie verde si larga si ii demonstrez ca este la fel de frumoasa. Consider ca daca a venit la mine si sunt in fata ei, sunt pentru a-i deschide o alta usa.

rochia Stephany 10. Exista o anumita rochie care defineste cel mai bine brandul Elena Perseil?

Pentru brandul EP Prive, linia lux este rochia Stephany. Are peste 30 de referinte de paiete diferite, cusute una peste alta. Este gandita de la inceput pana la sfarsit, de la grafica liniei, de la armonia culorilor, sa fie si usoara si rezistenta. Prin piesa asta imi doresc sa se simta energia detaliului si a unicului. Femeia care o poarta trebuie sa simta din aceasta energie. Trebuie sa fie unica.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.