Setari Cookie-uri

Musat Studio: Hainele pe care le cream vorbesc despre noi

Musat Studio este un nume nou in moda romaneasca si deja se bucura de succes in randul publicului consumator de moda. Designerii aflati in spatele acestuia sunt Irina si Andreea Musat, doua surori care au hotarat sa isi asocieze imaginea pentru a-si crea propriul brand.

Interviu cu designerii brandului Musat Studio Musat Studio este un nume nou in moda romaneasca si deja se bucura de succes in randul publicului consumator de moda. Designerii aflati in spatele acestuia sunt Irina si Andreea Musat, doua surori care au hotarat sa isi asocieze imaginea pentru a pune bazele propriului brand.

Am stat de vorba cu unul dintre designeri, Irina Musat pentru a descoperi cum au inceput si care sunt propunerile lor pentru noul sezon.

1. Cum a luat nastere Musat Studio?


Initial, Andreea, sora mea a creat sub nume propriu, eu ajutand-o si fiindu-i aproape. Ulterior am deschis showroom-ul si am decis sa facem trecerea catre Musat Studio, asociind imaginea amandurora cu acest brand.

Interviu cu designerii brandului Musat Studio

Intotdeauna ne-am completat artistic foarte bine si ne-am consultat pentru a gasi cele mai bune solutii in conceperea creatiilor noastre. Este foarte frumos sa poti lucra cu oameni pe care ii cunosti, care te cunosc si au aceleasi conceptii ca si tine.

Este un sentiment deosebit cand propui o poza, un moodboard si incepi sa desenezi iar la final, fara sa stii ce a desenat celalalt regasesti elemente comune. Asta cred ca inseamna sa te completezi cu adevarat.

2. Ce sfaturi importante ati primit la inceputul carierei de designeri?


Sa continuam asa cum am inceput, sa fim increzatoare in noi si in ceea ce putem realiza, in ceea ce cream, pentru ca oamenii sunt diferiti, sunt obiectivi si subiectivi. Sa ne cladim o piramida, pas cu pas, pana ajungem acolo in varf.

Interviu cu designerii brandului Musat Studio

3. Care este punctul de pornire al unei colectii?


Nu cred ca poti spune: incep cu schitele sau incep cu alegerea materialelor. De multe ori ni se intampla sa ne inspire lucruri marunte (o melodie, o frunza, un fulg, o piatra) si de acolo poate porni totul. Sau poti vedea un material superb, texturat care deja te face sa gandesti intreaga colectie si sa o vizualizezi.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.