Setari Cookie-uri

Musat Studio: Hainele pe care le cream vorbesc despre noi

Musat Studio este un nume nou in moda romaneasca si deja se bucura de succes in randul publicului consumator de moda. Designerii aflati in spatele acestuia sunt Irina si Andreea Musat, doua surori care au hotarat sa isi asocieze imaginea pentru a-si crea propriul brand.

7. Care sunt cele mai frecvente greseli de stil intr-o tinuta?


Cred ca una dintre cele mai frecvente greseli este accesorizarea excesiva sau neadecvata pentru o anumita perioada a zilei. De asemenea, intalnim asocieri nefericite de piese, culori sau texturi, vulgaritate vestimentara si comportamentala.

Interviu cu designerii brandului Musat Studio 8. Cum s-ar descrie stilul vestimentar pe care va doriti sa-l promovati in moda actuala?


Stilul nostru este unul eclectic si combina influente culturale diferite. Este un mix de elemente ale unui personaj care calatoreste si se imbogateste atat spiritual cat si stilistic. Acest personaj transpune tot ce simte in vestimentatia lui prin multiple asocieri.

Hainele pe care le cream vorbesc despre noi, insa evolueaza odata cu noi si cu trecerea timpului. Isi pastreaza totusi constanta de rafinament care defineste colectiile Musat Studio.

Citește și:

9. Cui se adreseaza brand-ul Musat Studio?


Brand-ul Musat Studio se adreseaza femeilor care iubesc moda si se iubesc, carora le place naturaletea si care nu lasa impresia ca au petrecut ore in sir in fata oglinzii. Nu in ultimul rand, stilul nostru se potriveste femeilor carora le place sa atraga discret si nu epatand, celor care merg pe principiul ”less is more".

Musat Studio, brand in moda romaneasca

10. Care sunt propunerile Musat Studio pentru sezonul primavara-vara 2012?

Colectia de primavara-vara 2012 ne prezinta o femeie jucausa cu un stil mixt, careia ii place sa-si amestece garderoba personala cu a iubitului.Este o reinterpretare a camasii barbatesti in multe feluri, cu forme geometrice si taieturi simetrice. Are insertii de organza si matase, aplicatii de paiete aurii care adauga o nota de feminitate si tinerete. Astfel tinuta nu mai are nevoie de accesorii suplimentare.

Un articol de Cristina Craciun

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.