Setari Cookie-uri

Designerul lunii august, Natalia Vasiliev: Imi place sa stiu ca undeva, cateva femei sunt cu adevarat fericite si datorita mie

Natalia Vasiliev, un designer care a reusit sa isi construiasca o cariera de succes in lumea modei.

8. Care consideri ca ar fi cea mai importanta schimbare din moda romaneasca, produsa in ultimii 5 ani?

Am remarcat un mai mare suport acordat tinerilor, o incredere in talentul noilor nume – cum a fost si cazul meu. Apoi o coagulare mai mare a modei romanesti in ceva ce tinde sa semene cu un adevarat sistem. In final consolidarea zonei de internet – de la imagine si informative si pina la vinzari. Eu inca mai cred in contactul direct cu oamenii, cu cei pentru care creezi. E un drum clar ascendent – cu toate greutatile aproape inerente la noi.

9. Gala Avanpremiere din luna mai ti-a adus recunoasterea pentru colectia prezentata pe podium. Ce a insemnat aceasta pentru tine?

Gala AVANPREMIERE si creatorul acesteia, domnul Alin Galatescu au reprezentat pentru mine apogeul intrarii in sistemul modei din Romania. Gala este cel mai important eveniment de moda multi-brand din Romania si primirea mea, chiar cu colectia de debut, in cadrul acesteia a fost testul suprem si mindria mea personala maxima.

Citește și:

Alin Galatescu a vazut in mine potentialul designer-ului care pot sa devin. Asta inseamna incredere , suport, dezvoltare si multa intelegere a modei de cel mai inalt nivel. Romania are designeri talentati si primirea mea printre acesti a facut ca Romania sa-mi devina si mai aproape de suflet. E o poveste, noua, de care continui sa ma bucur, constant.

10. Care sunt cele mai importante proiecte pe care brandul Natalia Vasiliev le pregateste pentru viitor?

Viitorul suna bine. Acum lucrez la linia noua de mirese pentru 2013. Am pregatit o alta colectie capsula – un decalog creativ special creat pentru piata din Bucuresti – viitoarea mea tinta imediata.

Dupa calatoria de “studiu” la Florenta lucrez in paralel la preagatirea viitoarei colectii pentru Gala AVANPREMIERE din Noiembrie – pentru primavara – vara 2013. O sa fie o surpriza, o alta surpriza – daca tot mi-am obisnuit publicul cu experiente, cu explorari de registre stilistice constant noi – fara-mi pierde “semnatura” auto-definitorie. Avem si citeva campanii de imagine pe drum...dar despre toate astea la timpul lor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.