Setari Cookie-uri

Noua colectie de Sarbatori 2013 by Agnes Toma

Stralucire de Hollywood!

Prima parte a colectiei se adreseaza unei femei tinere si increzatoare, chic si foarte feminine.

Aceasta cuprinde o zona de zi, un stil business-creativ, dezvoltata in nuante de roz prafuit, lila, gri, mov si accente de negru, cu elemente ce compun noua garderoba a acestui sezon.

Outwear-uri din stofa de lana tweed sau pepit, cu linii noi, detalii si siluete diverse (croi tip pelerina, empire, taieturi grafice, cute, buzunare si gulere supradimensionate) si cu accente masive de blana colorata– mansete xxl, tivuri late, gulere tip capa sau fulare.

In acelasi registru avem rochii geometrice, din stofe de iarna, ce pot fi interpretate simplu, pentru tinuta de zi sau accesorizate cu bijuterii pretioase, pentru o nota de eleganta, dar si rochii romantice din jerse de vascoza cu imprimeu floral se pot tranforma in tinute de cocktail.

Citește și:

Aceste rochii cu flori, sunt puse in asociere cu mantourile din stofa tweed si ne ofera un look actual, o imagine fresh si creativa.

In stilul business-creative se distinge o familie de produse intersanjabile si versatile, din stofa pepit de vascoza, ideale pentru tinute office-casual si nu numai, in acelasi spirit elegant, cu accente retro si elemente masculine.

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.