Setari Cookie-uri

Noua colectie de Sarbatori 2013 by Agnes Toma

Stralucire de Hollywood!

A doua parte a colectiei se contureaza in jurul aceluias personaj elegant, retro si romantic, dar dezvolta de asemenea o latura misterioasa, mai matura, atragatoare, chiar sexy uneori, insa rafinata si atipica – o Sophia Loren adusa in zilele noastre, reinterpretata in viziunea Agnes Toma.

Materialul vedeta, ce ofera contur acestui personaj, este noua dantela – speciala pentru acest anotimp, groasa, de vascoza, cu motive vegetale tricotate in relief (atat de actualul efect de 3D!), se remarca in produse precum fuste conice din dantela, rochii si bluze din voal sau tulle fin, care pot fi asociate cu body tip lenjerie.

Toate aceste produse se remarca printr-un finisaj special – tiv lat din satin duchesse cu canafi din fir de matase realizati manual la terminatii – unul dintre simbolurile colectiei.

Citește și:

In acelasi registru de transparente, se disting bluzele din voal de matase naturala care se pot purta in asociere cu body tip lenjerie pentru un efect de “boudoir”, fiind completarea perfecta care scoate din anonimat orice tinuta de cocktail cu fusta sau pantaloni.

Remarcabila in acest sens ca si piesa-vedeta a colectiei – fusta-body din dantela, cu “cullote” de jerse atasat, pt un efect in acelasi timp retro dar si foarte actual, sexy si indraznet!

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.