Setari Cookie-uri

Noua colectie de Sarbatori 2013 by Agnes Toma

Stralucire de Hollywood!

Un alt material “vedeta” al acestei colectii este o stofa eleganta, subtire, cu lana in amestec si fir de organza ce ii confera modernitate printr-un luciu aparte, rezervat pana acum rochiilor de seara.

Produse precum jachete de seara, outwear-uri tip pelerina si robemanteaux-uri completeaza tinutele cu transparente si dantela.

Ultimul segment al colectiei este cel al rochiilor de seara – tineresti si atipice, clasice si retro, din materiale diverse.

AT dezvolta in CINECITTA o zona de rochii elegante, create la granite dintre zi si ocazie, fie din jerse gros de bumbac patinat cu insertii de tulle cu aplicatii de voal in relief, fie rochii din stofa fina cu accente de datela sau satin, perfecte pentru zile incarcate cand dupa birou apare un eveniment public si nu ai timp sa-ti schimbi tinuta

Se distinge si o zona cu rochii sofisticate din catifea de matase, cu iz de cabaret si anii 20, cu accente de dantela groasa cu relief si finisaje din satin cu canafi, sau in asociere cu tulle cu aplicatii 3D, cu talia coborata si lungimi diverse, rochii mini din paiete cu irizatii de catifea sau rochii aerate, empire, din voal de matase.

Citește și:

Spectacolul rochiilor de seara culmineaza in cateva modele extravagante prin reinterpretarea elementului tip crinolina ca si sustinere pentru o fusta ampla sau ca si accent pe sold si umeri, rochii accesorizate cu coliere statement – o linie de accesorii unicat, lucrate manual cu strasuri, cristale Swarovsky, pene si diverse elemente tip bijuterie, create special pentru a insoti aceasta colectie.

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.