Setari Cookie-uri

5 tendinte de la Paris Fashion Week

Paris Fashion Week a lansat trenduri provocatoare si sexy care omagiaza silueta feminina. Afla acum care sunt cele mai noi tendinte in materie de vestimentatie prezentate pe podiumul de la Paris:

Paris Fashion Week a lansat trenduri provocatoare si sexy care omagiaza silueta feminina. Afla acum care sunt cele mai noi tendinte in materie de vestimentatie prezentate pe podiumul de la Paris:


In prezentarile semnate
Chloe, Chanel sau Nina Ricci s-a remarcat stilul vestimentar diafan, caracterizat de siluete filiforme si tinute fluide. Rochitele stil balerina, fustele din tull si coafurile specifice au conferit modelelor un aer aparte, mult mai tanar. Look-ul a fost completat in acelasi ton cu balerini din saten legati cu funde subtiri pe glezne.

Sezonul cald se anunta unul extrem de creativ, bogat in accente romantice feminine. O investitie buna pentru balerina look ar fi si rochiile din dantela sau maletele mulate asortate fustelor ample stil tutu. Acest trend este acum in atentia tuturor si datorita peliculei “Black Swan” care s-a bucurat de un succes remarcabil.

2. Transparentele

In sezonul cald, moda feminina abunda de senzualitate si romantism. Materialele transparente si-au facut loc pe catwalk in show-urile semnate Lanvin, Chloe, Givenchy, Chanel si Valentino. Voalul, tulul, broderiile, dantela si imprimeurile cu insertii care lasa pielea la vedere au conferit o imagine sexy provocatoare. De asemenea, drapajele din materiale fluide transparente au revenit in atentie si au fost observate la rochiile de seara cu un umar gol.

Chiar daca manechinele nu poarta sutien la camasile si rochiile transparente, in moda strazii acest trend nu ar fi tocmai apreciat. Asadar, in cazul pieselor vestimentare nude sau albe poarta sutiene de culoarea pielii pentru un efect vizual natural. In cazul bluzelor inchise transparente, ar fi potrivite sutienele negre, bleumarin inchis ori visiniu. In timpul zilei poarta pe sub bluzele transparente un maiou simplu asortat cromatic.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.