Setari Cookie-uri

5 tendinte de la Paris Fashion Week

Paris Fashion Week a lansat trenduri provocatoare si sexy care omagiaza silueta feminina. Afla acum care sunt cele mai noi tendinte in materie de vestimentatie prezentate pe podiumul de la Paris:


O explozie de culori electrice s-a remarcat si pe podiumul Paris Fashion Week. Oranj, albastru si violet intens s-au aflat in topul preferintelor designerilor.
Balenciaga, Yves Saint Laurent, Gucci, Jil Sander, Yohjy Yamamoto si Marc Jacobs sunt casele de moda care s-au intercut in a combina cele mai expresive culori pe podium. Materialele preferate au fost cele metalice, care au conferit o stralucire aparte dar si texturile fluide.

In moda strazii se poarta atat piesele vestimentare in nuante intense, cat si colantii in culori neon. In general sunt asortati la tinute uni all black sau combinatii de imprimeuri grafice.

4. Stilul gothic

Stilul romantic a devenit un tipar pentru femeile care isi doresc sa afiseze o imagine senzuala si in acelasi timp inocenta. Insa, de cealalta parte, stilul gothic putin mai agresiv si nonconformist pune in valoare si o alta latura a personalitatii feminine. Givenchy, Balmain si Jean Paul Gautlier au promovat in prezentarile lor opusul femeii romantice si inocente. Acestia au ales o alta tipologie, o prezenta indrazneata si sexy care adora provocarile. Astfel, au mizat pe voaluri negre transparente dar si insertii de piele si tinte metalice.

Il Passo Daca si pe tine te-a cucerit acest trend, nu uita sa iti completezi tinutele cu un look pe masura. Mizeaza pe machiaj smokey, par cu volum si accesorii cu tinte. In plus, un alt avantaj al acestui trend este ca iti permite sa te transformi rapid dintr-o femeie ingenua intr-una provocatoare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.