Setari Cookie-uri

Tendinte in moda pentru toamna-iarna 2012-2013

Specialistii La Redoute a identificat trei directii principale in tendintele in moda pentru sezonul de toamna iarna 2012-2013.

NOBLESSE QUOTIDIENNE

Descriere: Look-ul mult prea relaxat si aparent neglijent, lasa loc toamna aceasta unei elegante extreme, studiate, care isi gaseste modalitatile ideale de expresie, prin apelul la un minim de artificii stilistice si la materiale nobile, sofisticate. Siluetele si formele descinse cu gratie din arhivele intinse pe trei decade (anii ’50, ’60, ’70), creioneaza o noua feminitate, profund ancorata in mediul urban, care imbratiseaza nestingherit, micile detalii pretioase ascunse in design-ul pieselor vestimentare. Fustele creion din dantela, camasile si twin set-urile raman fidele clasicului negru, insa se dezvaluie si intr-o serie de versiuni cromatice autumnale cel putin la fel de rafinate: bleumarin, visiniu inchis, maro ciocolatiu, dispuse in tandem sau monocrom.

Rochiile sunt fie ajustate in zona taliei, pentru a contura o silueta de clepsidra si declinate in tonuri neutre, fie urmeaza un croi in A si abordeaza o paleta inspirata de tusele regasite in natura (verde inchis, galben mustar), pantalonii lejeri cu pense si talie inalta detroneaza in codul elegantei nocturne variantele slim, iar fustele-pantalon cu pliuri pana la jumatatea genunchiului sunt revitalizate pentru o imagine proaspata si moderna.

Citește și:

Materiale: dantela, casmir, satin de lana, matase, brocart, catifea.

Culori: bordo, rosu venetian, burgund, ivoire, alb imaculat, ecru-rose, roz trandafiriu, albastru safir, mov, bleumarin, galben mustar, cafe-au-lait, antracit, gri deschis, auriu, negru.

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.