Setari Cookie-uri

Tendinte in moda pentru toamna-iarna 2012-2013

Specialistii La Redoute a identificat trei directii principale in tendintele in moda pentru sezonul de toamna iarna 2012-2013.

CHIC ROCK

Descriere: Spiritul rock, regasit de altfel de cateva sezoane pe podiumurile modei, invaluie si toamna-iarna 2012-2013, insa intr-o maniera mult mai rafinata si puternic amprentata de feminitate. Look-ul este epurat astfel de elementele punk-grunge si de accentele pe alocuri stranii cuprinse in imprimeuri si este purtat inspre o zona mult mai stilata, insa nu mai putin provocatoare si senzuala.

Pielea, declinata in tonuri de visiniu, camel sau negru, incanta prin moliciune si prin senzorialitate, conturand armonios silueta sub forma rochiilor mini/midi, a fustelor conice, a jachetelor biker/trench-urilor sau prelingandu-se ca accent pe reverele si mansetele mantourilor din stofa de lana. Pantalonii nu mai prezinta decupaje, rupturi sau elemente preluate din echipamentul motociclistilor, ci devin extrem de feminini, urmand indeaproape linia gambelor (skinny) si abordand o paleta consistenta de tonuri aurii si cupru. Voalurile negre se juxtapun intr-o euforie a transparentelor, starnind imaginatia si lasand loc misterului.

Citește și:

Materiale: piele naturala si piele ecologica, voal, matase.

Culori: auriu, bronz, cupru, negru, maro, visiniu.

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.