Setari Cookie-uri

Tendinte in moda pentru toamna-iarna 2012-2013

Specialistii La Redoute a identificat trei directii principale in tendintele in moda pentru sezonul de toamna iarna 2012-2013.

ETHNIC REMIX

Descriere: Confortul si lejeritatea tricotajelor se alatura toamna aceasta imprimeurilor etnice, intr-un mix care transgreseaza bariera tendintelor si care ne poarta pe rand in fascinantul Maroc, in mijlocul junglei africane sau pe taramurile nordice.

Imprimeurile si motivele specifice fiecarei zone de inspiratie, isi joaca poate cel mai important rol pe scena modei in toamna-iarna 2012-2013, cand obsesiile sunt lasate de o parte si cand individualitatile puternic amprentate incep sa iasa la iveala. Mantourile drepte din lana si mohair sunt prevazute cu revere prelungi decorate cu blana, jachetele scurte cu buzunare false si sisteme de inchidere dublate au atasate glugi de eschimos, rochiile petrecute sunt purtate pe sub cardigane ample tricotate, firele de lana se impletesc pentru a da nastere unor structuri in relief, gri-ul urban prafuit capata mai multa luminozitate si se transforma in argintiu, iar cardiganele din bumbac cu maneci din lana sunt purtate fie peste camasi in carouri, fie peste rochii de zi imprimate cu maneci trei sferturi.

Citește și:

Materiale: lana, casmir, mohair, blana, bumbac catifelat, tricotaje fine/mari, tweed, jacquard.

Culori: visiniu, maro ciocolatiu, cupru, khaki, mahon, argintiu, camel, gri si ciment, albastru, burgund, alb, negru, ocru.

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.