Setari Cookie-uri

Top 5 cele mai noi trenduri inspirate de New York Fashion Week

New York Fashion Week dicteaza trendurile!

New York Fashion Week este cu siguranta cel mai mare show de moda din lume. Acolo se nasc trendurile si de acolo pornesc in intreaga lume. Designerii reusesc sa ne surprinda mereu cu tendinte spectaculoase ce sunt rapid preluate de catre toate fashionistele.

In noul sezon este musai sa abordam urmatoarele tendinte:

Tinutele in Degrade

foto: rochie in degrade, Shutterstock

Imi aduc aminte si acum rochia bunicii in degrade. Acum ceva timp o asemanam cu o carpa de sters praful si nu stiam cum sa o rup mai repede sa fac haine papusilor din ea. Era rochia preferata a bunicii si spunea ca niciodata nu o va arunca. O purtase la cununia civila si ii trezea amintiri deosebite.

Acum vad ca trebuie sa o induplec pe bunica, sa imi cer scuze ca i-am desfiintat rochia de atatea ori si sa o rog sa mi-o imprumute macar o data.

V-am spus aceasta mica povestioara pentru ca bag de seama ca moda revine si stau sa ma ganedsc uneori pana cand o sa ne intoarcem in timp. Oare o sa ajungem la centura de castitate peste cativa ani?
Dar pana atunci, achizitionati-va neaparat o rochita de vara in degrade pentru a fi pe valurile trendurilor vara asta.

Citește și:

Nuantele pastelate

foto: rochie delicata, Shutterstock

Anul trecut s-au purtat nuantele tari, nuantele neon de-ti luau ochii. Anul acesta ne mai domolim un pic si apelam la nuante pastelate. De la nude, pana la portocaliu pal, lila si alte nuante dulci gata sa ne inveseleasca zilele toride de vara.

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.