Setari Cookie-uri

Top 10: Momente fashion in filmele de la Hollywood

Industria Hollywood e o sursa mai puternica de influenta vestimentara si de stil decat o defilare de moda la Paris. Cumva ne e mai simplu sa ne identificam cu o actrita intr-o tinuta cotidiana sau de seara decat cu un fotomodel zarit pentru doua minute care dispare inapoi la garderoba. Filmele au influentat tendintele in moda, dar mai mult decat atat, au impins barierele si au inovat in materie de limite si extravaganta, masculinitate sau indecenta. Am alcatuit pentru voi un top 10 de tinute iconice din filme care ne-au eliberat si au revolutionat garderobele vremii respective.

3. Ce pisica ! - Michelle Pfeiffer in „Batman Returns” (1992)
In rolul Selinei, Michelle Pfeiffer isi croieste din piele costumul pentru alter-ego-ul ei de Femeie Pisica. Cu toate ca si Halle Berry a intrat in rolul de Cat Woman, Pfeiffer e neintrecuta ca felina. De atunci, orice femeie si-a ingaduit sa incerce pantalonii stramti din piele. Poate ca nu e cea mai practica idee, dar cine a spus ca moda trebuie sa fie mereu practica? Morala: Indrazneste sa-ti modifici hainele si urmeaza-ti intuitia felina.



2. Bucura-te de hainele tale – Sarah Jessica Parker in „Sex and the City”
Carrie Bradshaw face parada modei in fiecare episod al popularului serial. E suficient sa vezi genericul ca sa intelegi curajul pe care femeile moderne il au atunci cand pornesc pe strada in creatii de designer.

1. Inspiratia vintage - Zooey Deschanel in 500 Days of Summer (2009)
In povestea de dragoste atipica, personajul lui Zooey Deschanel a atras atentia iubitorilor de moda de pretutindeni cu un stil tineresc si proaspat. Intr-o varianta extrem de feminina si influentata de stilul indie, garderoba ei este o reinterpretare moderna si practica a tinutelor de film. Mai ales pentru ca iti serveste trucuri: iti arata cum sa abordezi hainele retro sau vintage si cum sa combini diferite piese vestimentare pentru a inmulti posibilitatile din garderoba proprie.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.