Setari Cookie-uri

Galerie foto: Despre ce vorbeste toata lumea? Deschiderea H&M !!!

Joi seara, la magazinul Unirea din Bucuresti, s-a strans toata floarea cea vestita mondena si/sau fashionista pentru a participa la evenimentul de lansare a lantului de magazine H&M in Romania. Kudika n-a lipsit. De fapt, n-a lipsit absolut nimeni. Si, sa va spun drept, rare au fost ocaziile in care am avut prilejul de a vedea atat de multe fete celebre sub acelasi acoperis.

Joi seara, la magazinul Unirea din Bucuresti, s-a strans toata floarea cea vestita mondena si/sau fashionista pentru a participa la evenimentul de lansare a lantului de magazine H&M in Romania. Kudika n-a lipsit. De fapt, n-a lipsit absolut nimeni. Si, sa va spun drept, rare au fost ocaziile in care am avut prilejul de a vedea atat de multe fete celebre sub acelasi acoperis. Celebritati din lumea modei, a muzicii si a filmului au fost prezente la eveniment – printre ele si Andreea Raicu, Laura Cosoi, Andi Moisescu, Smiley, Iulia Vantur si Andreea Esca – dar si jurnalisti, lume mondena, stilisti, bloggeri si oamenii cool din Bucuresti. (vezi galeria foto)

Vreme de patru ore s-a facut Shopping. Cu “S” mare de tipar. Rafturile, cabinele de proba si casele au fost luase cu asalt. Nimeni nu a facut economii.

Sesiunea de cumparaturi s-a desfasurat intre orele 20 si 24, accesul facandu-se doar pe baza de invitatie, iar clientii avand reducere de 25% pentru produsele H&M. Cumparaturile primilor clienti au depasit, in unele cazuri, 1.500 de lei, informeaza Wall-Street.ro.

Ce-i drept, preturile erau tare ingaduitoare: Accesoriile rar sareau de 20 lei, rochiile aveau preturi pana in 100 lei, preturile bluzelor se invarteau pe la 50 lei. Modelele erau atragatoare, materialele bune… ce as putea adauga mai mult?

Ce preturi au hainele de la H&M (sursa: wall-street.ro)

- Pantaloni scurti: intre 39 si 99 lei
- Fuste: de la 39 si pana la 129 lei
- Blugi: de la 49 la 159 lei
- Rochii: intre 39 lei si 299 lei.

Explicatia pentru marele interes manifestat de catre romani pentru moda propusa de H&M au gasit-o coelgii de la Wall-Street.ro. Cu o zi inainte de marea lansare, Carlos Duarte, seful H&M pe plan local, declara: “Romanilor le place sa fie in ton cu moda, mai ales femeilor. (…)Am observat ca multi dintre ei prefera culorile tari, chiar si in cazul pantofilor. De asemenea, am observat ca aici se poarta haine destul de stramte, ceea ce nu se intampla in restul Europei centrale. Cred ca romanii sunt bine informati din punctul de vedere al modei. (…) Cred ca aici avem de-a face cu o piata foarte interesanta, pentru ca simtul estetic al romanilor este dezvoltat”, a precizat el.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.