Setari Cookie-uri

Galerie foto: Despre ce vorbeste toata lumea? Deschiderea H&M !!!

Joi seara, la magazinul Unirea din Bucuresti, s-a strans toata floarea cea vestita mondena si/sau fashionista pentru a participa la evenimentul de lansare a lantului de magazine H&M in Romania. Kudika n-a lipsit. De fapt, n-a lipsit absolut nimeni. Si, sa va spun drept, rare au fost ocaziile in care am avut prilejul de a vedea atat de multe fete celebre sub acelasi acoperis.

In ziua urmatoare, vineri, in AFI Cotroceni a avut loc deschiderea oficiala a primului magazin H&M. Mii de oameni s-au strans in fata magazinului. La sfarsitul zilei organizatorii anuntau ca peste 8000 de iubitori de moda au trecut pragul noului magazin.

La fel si in cazul deschiderii magazinului din Unirea, de sambata cand peste 700 de oameni au stat la coada in fata la Unirea Shopping Center.

Country Manager-ul H&M Carlos Duarte a taiat panglica rosie inaugurala impreuna cu directorii de magazin Florin Melinte si Mihaela Duca si au invitat lumea sa se bucure de experinta de shopping H&M.

Ce urmeaza? Ne informeaza tot Wall-Street:

“Avem planuri mari pentru Romania, deoarece este o piata de interes pentru noi”, spune Carlos Duarte, Country Manager H&M Romania. In plus, retailerul intentioneaza sa mai deschida doua magazine in Romania la toamna, in Timisoara si Cluj.

Retailerul de fashion H&M (Hennes & Mauritz AB) va deschide sase magazine in Romania in perioada martie-aprilie. Acestea vor fi situate in AFI Palace Cotroceni Mega Fun, Unirea Shopping Center, Baneasa Shopping City, Plaza Romania si Bucuresti Mall, precum si in centrul comercial Unirea Shopping Center din Brasov.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.