Setari Cookie-uri

7 reguli de aur pentru orice fashionista

Moda se schimba in fiecare sezon, dar anumite reguli in privinta vestimentatiei trebuie respectate mereu. Iata 7 reguli de aur pe care orice fashionista trebuie sa le respecte:

Moda se schimba in fiecare sezon, dar anumite reguli in privinta vestimentatiei trebuie respectate mereu. Iata 7 reguli de aur pe care orice fashionista trebuie sa le respecte:

reguli de aur pentru orice fashionista 1. Poarta doar ceea ce te avantajeaza


Trendurile sunt pe val dar in vestimentatia ta adapteaza doar ceea ce ti se potriveste. Stii deja: hainele pe care le imbraci trebuie sa se potriveasca perfect cu silueta si personalitatea ta. Poarta doar ceea ce te avantajeaza si nu incerca sa copiezi pe nimeni.

2. Selecteaza-ti hainele periodic


Cu siguranta, dulapul tau cu haine este arhiplin. Ca orice fashionista, te imbraci mereu cu ce e in tendinte si stii exact ce te avantajeaza. Cu toate astea, nu renunti nici la hainele mai vechi. Desi nu le mai imbraci, au totusi un loc bine rezervat in dulapul tau.

Selecteaza-ti hainele periodic si nu mai pastra piesele vestimentare pe care nu le-ai mai purtat de luni intregi. In acest fel o sa-ti aerisesti sifonierul si nu in ultimul rand, vei economisi mai mult timp data viitoare cand o sa te pregatesti de plecare.

3. Fii feminina


Poate ca nu ar mai fi trebuit sa mentionez dar totusi, orice femeie ar trebui sa aiba in garderoba ei cel putin o rochie neagra simpla. Rochia reprezinta elementul definitoriu al reprezentantelor sexului frumos. Sacourile de inspiratie masculina sau pantalonii mulati complimenteaza de asemenea silueta femeilor, insa nimic nu se compara cu o rochie seducatoare, bine croita.
Asadar, din cand in cand, nu uita sa iti evidentiezi feminitatea printr-o rochie cambrata.

4. Ai grija la bijuterii


Noile trenduri de pe catwalkul international ne indeamna sa combinam bijuteriile din aur cu cele din argint. Insa si de aceasta data trebuie sa tii cont de anumite reguli pentru a face alegerea corecta. Nu purta cercei din aur cu lantisoare din argint. De asemenea, evita sa porti pe aceeasi mana bratari sau inele din metale diferite.

Combina mai degraba cerceii de aur cu un inel ori cu o bratara fina din argint. Nu in ultimul rand, bijuteriile fantezie din plastic sau metale oxidate nu au ce cauta in aceasta combinatie.

reguli vestimentare pentru orice fashionista 5. Ai voie sa fii creativa

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.