Setari Cookie-uri

7 reguli de aur pentru orice fashionista

Moda se schimba in fiecare sezon, dar anumite reguli in privinta vestimentatiei trebuie respectate mereu. Iata 7 reguli de aur pe care orice fashionista trebuie sa le respecte:

Nu se mai poarta tinutele asortate in stil clasic, uniform. Pantofii combinati cu geanta reprezina un trend iesit din uz de foarte multa vreme. Tine cont de momentul zilei si de evenimentele la care participi. Exceptia o reprezinta petrecerile cu dress code; in acest caz tinuta trebuie sa respecte intocmai cerintele.

6. Sexy nu inseamna vulgar


Cand imbraci un top cu un decolteu indraznet, nu purta o fusta foarte scurta. Opteaza pentru o fusta usor evazata, de lungime medie ori alege o fusta creion care sa-ti acopere genunchii. Fusta peste genunchi este o alegere perfecta pentru o tinuta eleganta cu stil. Cand iti doresti sa obtii o tinuta seducatoare mizeaza pe o singura piesa sexy.

7. Simplitatea este secretul


Coco Chanel considera ca simplitatea este cheia adevaratei elegante. O tinuta cu stil poate sa contina un singur element pretios. Fie ca este vorba de bijuterii, incaltaminte sau o rochie deosebita, un singur detaliu este suficient pentru a te face remarcata.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.