Setari Cookie-uri

Blogul de fashion: Bucharest-style

Silvia si Raluca sunt doua tinere devoratoare de fashion care si-au propus sa analizeze cele mai creative tinute intalnite pe strazile capitalei.

Cand tendintele vestimentare coboara in moda strazii rezultatul este spectaculos. Silvia si Raluca sunt doua tinere devoratoare de fashion care si-au propus sa analizeze cele mai creative tinute intalnite pe strazile capitalei.

Blogul de fashion: Bucharest-style Au pus bazele unui blog, Bucharest-style si prin intermediul lui posteaza outfituri originale, care pot deveni adevarate surse de inspiratie pentru pasionatii de haine si bun gust. Site-ul se adreseaza atat fetelor, cat si baietilor. Asadar, poate deveni un adevarat ghid in materie de stil, care incurajeaza originalitatea si ne indeamna sa experimentam.

Aruncand o privire mai atenta, observam ca moda a devenit mai mult decat o preocupare pentru majoritatea persoanelor interesate de imaginea lor. Din tendinta s-a transformat intr-o adevarata necesitate.

Blogul Bucharest -style ne tine la curent si cu cele mai interesante evenimente din segmentul fashion. De aici aflam care trenduri prind contur in moda strazii, dar gasim si fotografii exclusive sau review-uri din culisele prezentarilor de moda. Cele mai frumoase piese vestimentare si combinatiile inedite sunt imortalizate in imagini expresive.

Ce inseamna sa ai un blog de street style si cum reusesti sa fii imbracata cu stil? Ne-au raspuns chiar cele doua bloggerite, care ne-au impartasit printre altele si mai multe informatii despre ele:

Citește și:

Blogul de fashion: Bucharest-style

1. Care sunt plusurile si minusurile in moda strazii din Bucuresti?

Silvia: Plusuri: Creativitate, spirit rebel, dorinta de a indrazni sa fii diferit

Minusuri: Nepasare, copii indigo, look-uri tip vitrina in loc de look-uri creative, monotonie sau opusul, kitsch-ul


Raluca: Din pespectiva mea, plusurile in moda strazii din Bucuresti sunt reprezentate de faptul ca lumea a inceput treptat sa-si dezvolte creativitatea si sa fie mai extrovertiti fata de acum cativa ani, lucru datorat si dezvoltarii noilor media si venirii marilor brand-uri mass-market in Romania. In ceea ce priveste minusurile, in comparatie cu alte tari, romanii mai au de lucrat la stil, din pacate.

2. Care este atitudinea persoanelor pe care vreti sa le fotografiati? V-ati lovit si de refuzuri ?

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.