Setari Cookie-uri

Blogul de fashion: Bucharest-style

Silvia si Raluca sunt doua tinere devoratoare de fashion care si-au propus sa analizeze cele mai creative tinute intalnite pe strazile capitalei.

5. Cum decurge o zi obisnuita din viata voastra?

Silvia: O zi obisnuita din viata mea imbina intodeuna munca cu distractia si moda. Porneste de la alesul unui outfit care sa imi stabileasca mood-ul din aceea zi, poate continua fie cu scrierea de articole pentru job, cu o sesiune de shopping, un shooting, un event si cu intalniri cu personale dragi.

blog fashion, street style

Raluca: Intr-o zi obisnuita ma duc la facultate, merg la diverse evenimente de moda si, mai nou, de cand s-a mai incalzit, imi place sa ma plimb cu Silvia pe strazi, in special in centrul vechi, sa facem poze si sa surprindem cele mai creative tinute.

6. Aveti un fashion icon care va inspira?

Silvia: Nu am un fashion icon preferat, insa admir stilul lui Blake Lively sau Olivia Palermo si dintre bloggerite le admir pe Aime ( Song of style) si Diana&Alina – (fabulousmuses.com)

Raluca: Da! Fashion icon-ul meu preferat este Chiara de la The Blonde Salad, bloggerita de personal style, care a avut o ascensiune rapida in doar cei 2 ani de cand si-a deschis blogul. Mi-a placut sa o urmaresc evoluand si consider ca mi-a influentat destul de mult stilul vestimentar si in plus imi doresc sa ajung la fel de sus ca si ea.

Sursa foto prima pagina si interior: blogul Bucharest-style

Un articol Cristina Craciun

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.