Setari Cookie-uri

Blogul de fashion: Bucharest-style

Silvia si Raluca sunt doua tinere devoratoare de fashion care si-au propus sa analizeze cele mai creative tinute intalnite pe strazile capitalei.

Bucharest style blog fashion

Silvia: Majoritatea oamenilor sunt incantati de propunere, unii accepta timid, iar altii sunt foarte happy.

Daca e vorba de un eveniment lumea accepta intodeauna, dar pe strada ne-am lovit adeseori si de refuzuri, motivele sunt variate de la prea multa graba la nesiguranta pe look din punct d vedere al machiajului sau al starii de spirit.

Raluca: In general, oamenii bine imbracati sunt si foarte receptivi la propunerea noastra de a-i poza si chiar cu unii discutam destul de mult. Bineinteles, ne mai lovim si de refuzuri, insa acest lucru se intampla destul de rar.

3. Ce inseamna o tinuta cu personalitate?

Silvia: O tinuta care te prinde bine, care te caracterizeaza, in care te simti bine si emani acest lucru, o tinuta prin care uitandu-te la ea poti ghici lucruri despre persoana pe care o poarta.

Raluca: In opinia mea, o tinuta cu personalitate este cea care te reprezinta pe tine cel mai bine, care nu urmeaza neaparat trendurile. In cazul in care le urmeaza, este important sa se vada aportul personal in adaptarea la propriul stil.

Citește și:

Blogul de fashion: Bucharest-style

4. Care oras al lumii considerati ca este cel mai ofertant din punct de vedere stilistic si vestimentar?


Silvia:
Inca nu am ajuns in toate capitalele modei, deci nu ma pot pronunta, insa din ce am vazut live sau in poze pot spune ca admir italienii pentru rafinament, englezii pentru outfituri surprinzatoare si non-conformiste, francezii pentru outfiturile de o simplitate complexa si japonezii pentru ca elementele inovative si pentru spiritul ingenious de a combina piese vestimentare intr-un tot placut vizual.

Raluca: Imi este destul de greu sa aleg intre Paris, Milano si Londra, unde se tin cele mai importante fashion week-uri ale anului si unde se gasesc cei mai fashionable oameni, insa voi fi subiectiva si voi alege Paris, deoarece, pana la urma, acesta reprezinta definitia stilului si a elegantei.

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.