Aici gasesti povesti din culisele evenimentelor dar si recomandari importante despre shopping, frumusete si vestimentatie.

Fashion avec Passion prezinta detalii exclusiviste din cadrul celor mai importante prezentari de moda.Autoarea acestui blog este Janina Nectara, jurnalist de moda dar si designer vestimentar.

Pentru a ne introduce in atmosfera surprinzatoare din lumea modei, insoteste fiecare postare cu fotografii ilustrative si comentarii sincere, dar totodata avizate in privinta modei. Stilul vestimentar eclectic pe care il abordeaza i-a fost remarcat deseori in paginile revistelor de renume precum Vogue, Grazia sau New York Magazine.

Afla din interviul pe care ni l-a acordat cum a reusit sa creeze unul dintre cele mai apreciate bloguri din segmentul fashion.

1. Sunteti designer vestimentar si jurnalist de moda. Cum reusiti sa impacati cele doua meserii, avand in vedere faptul ca ambele implica timp de studiu si cercetare?

Ambele profesii cer, intr-adevar, alocarea unui important segment de timp, dedicat colectarii de informatii. Spre deosebire de alte domenii, in moda vorbim despre un studiu continuu, moda, prin definitie, fiind prima care se demodeaza. Din acest motiv, informatiile sunt perisabile inca din momentul in care au iesit la lumina. Cele detinute astazi pot fi in totala disonanta cu cele de maine, ceea ce insemana ca updatarea continua, atat in cazul unui jurnalist de moda cat si in cazul unui designer, este un must.

Insa, pentru ca designul si jurnalismul de moda sunt doua domenii complementare, nicio informatie nu se pierde. Daca nu intra in stirile propriu-zise ale site-ului, in mod cert imi vor folosi mie in procesul de creatie la un moment dat. Iar acel moment nici macar nu trebuie indentificat cu precizie, fiindca toate acumularile informationale definesc stilul unui designer, oferindu-i o viziune pe atat de complexa pe cat de mult a reusit sa adune.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: