Pentru o tinuta office, dar care sa ramana fidela laturii tale feminine, opteaza pentru o rochita cu o croiala simpla, fie dreapta sau putin evazata. Daca nu vrei sa incarci tinuta accesorizand-o cu un colier sau bratari care te vor si incomoda pe parcursul zilei, alege o rochita cu detaliu, cum e cea din imagine.

Rochita e disponibila pe AmaFashion.ro, la pretul de 143.20 lei.

Daca dupa serviciu trebuie sa te pregatesti pentru o cina romantica, alege sa porti o rochita ce poate fi usor adaptata de la tinuta de birou la una de seara. E simplu! Peste rochita, poarta un sacou sau un cardigan la care poti renunta dupa serviciu, atunci cand mergi sa te intalnesti cu el. Nu uita de accesorii, iar daca nu ti se par potrivite pentru o tinuta office, poarta-le cu tine in geanta pana la marea intalnire.

Rochita e disponibila pe TinaR.ro, la pretul de 149 lei.

Pentru zilele in care ai multe drumuri de facut sau pur si simplu iti doresti mai multa libertate de miscare, alege o rochita lejera prinsa in talie cu o curea pentru a pune in evidenta formele corpului tau. Imprimeul floral duce cu gandul la vacanta si purtand-o te vei simti cu siguranta la fel de linistita ca intr-o zi frumoasa de vacanta. Iti recomandam sa o porti cu o geaca de denim si sandale cu talpa joasa sau o pereche de cizme de vara.

Rochita e disponibila pe Kurtmann.ro, la pretul de 64.90 lei.

Iar daca iti plac rochitele lejere, dar imprimeurile florale nu sunt preferatele tale, iti recomandam o rochita cu imprimeu geometric, tip tunica. Iti vor oferi aceasi lejeritate si e alegerea ideala pentru un concert in aer liber sau la o intalnire cu prietenii tai, fie ca e in club sau la o terasa. Accesorizeaza tinuta cu bratari supradimensionate, metalice si o geaca de piele daca e cazul.

Rochita e disponibila pe 3Suisses.ro, la pretul de 108 lei.

Rochita neagra ar trebui sa se regaseasca in garderoba oricarei femei pentru ca te ajuta atunci cand nu stii ce sa porti la o petrecere. E atat de usor sa o accesorizezi fie ca vrei sa porti o pereche de pantofi cu toc negri sau sa atragi atentia cu o culoare puternica. Iar cand vine vorba de o iesire in club cu prietenii, poti alege ce combinatii doresti: fie tocuri inalte fie o pereche de cizme cu talpa joasa.

Rochita e disponibila pe FashionUp.ro, la pretul de 159 lei.

Rochita skater este perfecta pentru orice ocazie sau moment al zilei. O poti purta la serviciu cu un sacou pana in talie, la un ceai cu prietenele tale impreuna cu o pereche de balerini sau la o intalnire romantica, unde poti opta pentru o pereche de pantofi cu toc inalt. Pentru fiecare ocazie, alege culoarea sau imprimeul care ti se potriveste cel mai bine si nu uita de mici accesorii pentru a intregi tinuta.

Rochita e disponibila pe Zega.ro, la pretul de 189 lei.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: