Setari Cookie-uri

Cum mascheaza hainele "defectele" corpului nostru?

Esti una dintre acele femei multumite in totalitate cu felul in care arata?

Incearca, daca optezi pentru o tinuta mulata, sa iti accesorizezi pieptul cu margele sau coliere relativ voluminoase sau esarfe colorate si frumos potrivite in jurul gatului, insa nu prea strans.

Orice magazin de bijuterii va avea cateva optiuni pentru tine, insa eu iti voi propune Colier “So chic” de la Meli Melo (59,99 de lei) – nu prea simplu, dar nici prea impopotonat, poate fi asortat cu cel putin jumatate din garderoba. Ai grija sa alegi si cerceii potriviti(daca lantul este voluminos, cerceii trebuie sa fie cat mai discreti)!

Daca nu esti prietena sutienelor cu bureti generosi (crede-ma, este mai bine sa nu optezi pentru aceasta varianta: orice barbat iti poate confirma), dar nu vrei sa se vada „zestrea” ta prea mica... cel mai indicat este sa porti rochii sau bluze cu volane in zona pieptului sau gulere voluminoase.

Citește și:

Daca preferi o tinuta sport, atunci incearca sa iti alegi tricouri cu imprimeuri cat mai colorate si mai bogate (va trebui sa ai grija sa nu fie nimic kitschos).

Si tinutele formate din bluze putin largute si sacouri descheiate pe deasupra functioneaza de minune.

In imaginea de mai jos sunt Bluza stil romantic - grena SBK1717CE (119 lei) si Bluza cu buline si funda neagra Alb (59 de lei), disponibile pe site-ul TinaR.ro.

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.