Setari Cookie-uri

Cum mascheaza hainele "defectele" corpului nostru?

Esti una dintre acele femei multumite in totalitate cu felul in care arata?

Sfaturi pentru fetele cu... fundul prea mic

Daca ai un posterior micut, toate sansele sunt ca bustul sa fie generos, ceea ce inseamna ca il poti pune pe acesta in evidenta pentru a distrage atentia privitorilor de la dosul tau.

In cazul in care nu vrei sa ii momesti cu decolteul tau plin sau daca nu ai unul, atunci rochitele peplum vor deveni prietenele tale. De altfel, orice rochita putin closata te va avantaja.

Astfel de rochite pot fi purtate in orice anotimp – daca este racoare iti iei dresuri mai groase sau colanti si ai rezolvat problema.

In fotografie (stanga), modelul poarta Camasa Hawaii - Albastru STU0017NI (139 de lei), disponibila pe site-ul TinaR.ro. Aceasta pune in evidenta talia si acopera fundul destul de mult incat sa diminueze nemultumirile pe care le-ai avea.

Modelul din dreapta poarta Rochie clos eleganta cu aplicatii decorative din paiete - rosu - CRM_p 192 (179 de lei), croiala punand in valoare talia si oferind impresia unor solduri frumos arcuite si a unui posterior bine lucrat. Rochita este disponibila pe site-ul FashionUp.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.