Setari Cookie-uri

Petreci de 1 Mai? 5 idei de outfit in functie de locul petrecerii

Stilul este un element definitoriu pentru identitatea oricarei femei.

Stilul este modul nostru de a spune, fara cuvinte, cine suntem sau cum suntem. Si ne folosim de orice prilej social pentru a mixa piesele vestimentare astfel incat combinatiile obtinute sa atraga privirile, sa trezeasca invidia sau, pur si simplu, sa ne faca sa ne simtim bine in pielea noastra.

Si cum 1 Mai se apropie, petrecerile dedicate Zilei Muncitoresti sigur vor ajunge in agenda ta. Asa ca impreuna cu Fashion Adviserul New Look, Consuela Rusu, ti-am pregatit cateva idei de outfit pentru a te face remarcata.

Petrecere pe plaja, cu foc de tabara

Motto-ul unei astfel de petreceri este fara doar si poate – fara limite. Briza marii iti va oferi acel surplus de energie necesar sa rezisti pana la rasaritul soarelui.

Recomandarea stilistului: un costum de baie animal print va fi in concordanta cu mediul relaxant si ritmul wild. Combinat cu o camasa alba stil barbatesc si cu blugi prespalati vei ramane casual ca pentru un foc de tabara, dar sexy in acelasi timp. Incaltamintea trebuie sa fie cat mai lejera, pentru a-ti oferi libertatea miscarii pe nisip.

Citește și:

Foto: Facebook

Petrecere la piscina

O piscina aduce intotdeauna mai multa atentie asupra tinutei . Da petrecerii un plus de eleganta, ce nu poate fi trecut usor cu vederea.

Recomandarea stilistului: in primul rand, costumul de baie trebuie sa fie unul intreg si elegant, cu un decolteu delicat si decupat pe laterale. Un costum cu imprimeuri care sa imite pielea de sarpe sau sa preia motive cromatice mexicane ar asigura outfit-ului exotismul zonelor ecuatoriale atat de indepartate. Il poti astfel combina usor cu un pareo monocrom si cu o pereche de ankle boots cubaneze cu toc inalt.

Foto: Facebook

Petrecere la munte

Ai nevoie de ceva lejer, dar fara a face compromisuri de stil. Detaliile si cromatica tip western te vor face sa te simti invidiata si in trend, fara a exagera. Dupa cum va asteptati, denimul va fi la putere, impreuna cu imprimeurile cromatice prafuite.

Citește și:

Recomandarea stilistului: pentru un sentiment rustic autentic, puteti combina perechea de jeansi prespalati – si ma refer aici la acei blugi vechi, purtati anotimpuri la rand, cu un costum de baie in tonuri pamantii, cu franjuri si insertii metalice. Daca este mai racoare afara, adaugati un tricou lejer, imprimat cu un mesaj care sa va defineasca si o jacheta din denim. Un alt mix care s-ar potrivi momentului ar fi intre o fusta delicata lucioasa ce poate capata un aspect mai dur daca este purtata cu un tricou innodat deasupra taliei si cizme uzate, pana la genunchi.

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.