Setari Cookie-uri

Petreci de 1 Mai? 5 idei de outfit in functie de locul petrecerii

Stilul este un element definitoriu pentru identitatea oricarei femei.

Petrecere peste hotare. City Break – outfit de zi si de seara


Cu siguranta destinatia miniconcediului va fi undeva aproape de plaja. Asa ca, daca agenda este deja batuta in cuie, mai aveti timp pentru cateva schimbari in bagaj.

Recomandarea stilistului

Pentru plaja recomand costumele de baie cu imprimeuri florale seducatoare, in nuante de galben, verde, corai sau mov. Daca insa nu-ti plac florile, poti merge pe imprimeuri geometrice sau pe cromatica uni, dar alegand culorile neon ce vor face un contrast vizual nemaipomenit cu cele neutre ale nisipului. Daca preferi sa stai la piscina, ia-ti in bagaj si un costum intreg, de preferat cu decupaje laterale si insertii metalice, pentru a-ti asigura senzualitatea obligatorie si glamour-ul specific unui hotel international.

Seara in club te sfatuiesc sa mergi pe un outfit care sa-ti accentueze talia. Rochiile din materiale dure contureaza si sculpteaza optim silueta. Alaturate cu tocuri inalte cu platforme peep-toe in culori luminoase de vara, perfecte pentru a-ti oferi avantajul unor picioare lungi si accesorii statement alaturate, vei obtine o combinatie care sa-ti puna in valoare feminitatea. Daca preferi stilul comod, o salopeta lunga si vaporoasa de vara, in stil Kelly Brook, accentuata cu o curea eleganta, iti va rezolva cu siguranta nevoia de confort. Deci, it's party time!

Citește și:

Foto: Facebook

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.