Setari Cookie-uri

Pantaloni scurti, in fel si chip

Outfituri cu stil pentru toate momentele zilei

Doar sa aduci vorba de pantaloni scurti si gandul zboara la un outfit comod, potrivit verilor calduroase petrecute la mare sau la munte. Moda are insa planuri mari cu tinutele sezonului cald si ne sugereaza sa purtam cat mai mult pantalonii scurti. La birou, pe strada, la petreceri, la terasa! Ridicati la rang de „vedeta” a verii, pantalonii scurti nu trebuie in niciun chip evitati.

Avem suficiente motive pentru a incerca un stil vestimentar indraznet in oricare dintre momentele zilei. Sic si comozi, pantalonii scurti ne pun in valoare picioarele, sunt lejeri si sunt o piesa vestimentara obligatorie pentru garderoba de vara asta”, ne-a transmis Consuela Rusu, fashion adviser-ul New Look. La pachet, vine si vestea buna ca in aceasta perioada la New Look ai la dispozitie o gama larga de pantaloni scurti si salopete scurte, toate la reducere. Sfatul nostru: urmareste campania de reduceri de vara din magazinul New Look din marile centre comerciale din tara! Sigur vei gasi ceva potrivit si pentru tine.

Citește și:

Iata cateva sugestii de tinute cu pantaloni scurti potrivite pentru toate momentele zilei.

Pe strada

„Moda strazii” este un subiect mult discutat. Cand iesi la cumparaturi sau la plimbare, tinuta trebuie sa fie comoda, accesorizata corect si, nu in ultimul rind, in pas cu tendintele. O pereche de pantaloni scurti sunt intotdeauna o alegere potrivita.

Sfatul nostru: alegeti jeansii scurti si colorati. Se potrivesc oricarui tip de tricou, ii poti purta atat cu pantofi sport, cat si cu un toc comod si pot intregi o tinuta sic si feminina.

Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.