Setari Cookie-uri

Office day: Idei pentru tinutele de birou

Ai nevoie de o sursa de inspiratie pentru hainele office? Iata propunerile noastre!

Toata lumea stie ca un aspect ingrijit este una dintre modalitatile de a-ti exprima respectul fata de ceilalti si trebuie sa ai mare grija la mesajul pe care il transmit hainele tale.

Uneori, tinutele obisnuite de zi nu sunt suficient de sofisticate pentru programul de munca. Vara poate fi mai dificil sa le alegi.

Caldura de afara te poate impinge sa porti haine care nu sunt intotdeauna potrivite pentru birou. Iata cum poti sa te imbraci cu stil, fara sa faci cheltuieli excesive si fara sa te topesti pe picioare din cauza camasilor scrobite.

1. Prima sugestie este compusa dintr-o rochie tunica (pret 139 lei, Tina R.ro) intr-o combinatie superba de corai cu bordura alba. Croiala rochiei flateaza orice talie si pune in valoare linia gatului.

Corespondentul cromatic in accesorii sunt cerceii (pret 14, 99lei, MeliMeloParis.ro) care au o nuanta puternica. In acest fel, poti atrage atentia asupra fetei tale intr-un mod foarte subtil.

Citește și:

Pantofii (pret 69 lei, Lady-Shoes.ro) au fost ales astfel incat sa fie cat mai comozi dar sa nu isi piarda din eleganta. Culoarea lor echilibreaza efectul puternic al rochiei si mai domoleste din tonalitatea puternica.

Geanta ( pret 74 lei, The Bag Shop.ro) este foarte asemanatoare cu o servieta, pastrand totusi un aer de feminitate. Este incapatoare si in ciuda dimensiunilor generoasa (34x23 cm), nu strica impresia generala de feminitate.

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.